SGA Vakdagen & VT Wonen&Design beurs

 

Twee grote merken van AkzoNobel, Sikkens en Flexa troffen hun achterban dit najaar tijdens twee grote evenementen. Zo trof de crew van Sikkens hun vakschilders op de Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen in Gorinchem en Flexa hun enthousiaste consumenten op de VT Wonen&Design beurs.

Het resultaat mag er zijn

Het organiseren van een beurs brengt heel veel werk met zich mee en ook de nodige (keuze)stress. Meestal is daar de zucht van verlichting als alles staat en een gevoel van voldoening als de bezoekers enthousiast zijn en je mensen moe maar voldaan aan het einde van de beurs naar huis toe gaan. Voor ons een super leuk Moment om alle visuele uitingen waar wij aan hebben bijgedragen in het ‘echt’ terug te zien en de klant te spreken!

Flexa op de VT Wonen&Design beurs

Centraal op deze beurs was de kleur van jaar 2019 #spicedhoney. Een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Prachtig te combineren met een heel pallet aan kleuren. De stand van Flexa inspireerde de bezoekers in nieuw kleurgebruik en je kon er onder meer een kleurtesters krijgen om de kleur thuis op de muur uit te proberen.

Sikkens tijdens de SGA Vakdagen

Dit zijn dé vakdagen waarop de echte vakschilder zijn hart kan ophalen. Het Sikkens Huis blonk uit in kwaliteit en heette iedere vakman welkom. Sikkens informeerde onder meer over de nieuwe Sikkens app die de schilder ontlast in zijn ondernemerschap en zijn uitingen als offertes maken en zijn marketing verder professionaliseert. Ook gaven ze extra aandacht voor het merk Meesterhand, hét merk voor alle schilders gereedschap. De echte meester, Rembrandt, gaf een ieder (als levend standbeeld) een prachtige Meesterhand kwast cadeau.