De mensen bij Sikkens en het Sikkens Center, dachten juist ook in deze tijd aan hun klanten. Zo kwamen ze met een kleurrijke spoedopdracht waarmee ze de professionele schilder en hun omgeving wat extra kleur wilde brengen. Audrey Haan, Marketing Channel Manager AkzoNobel licht verder toe.

 

Het idee

Kleuters en basisschoolkinderen zijn al een paar weken thuis. Ook de maand April zijn zij nog zeker thuis! Naast schoolwerkjes is afleiding meer dan van harte welkom. Dit pakketje zorgt voor een verrassende en leuke afleiding voor kinderen, familie, vrienden en kennissen van de schilder. Het heeft alles met het dagelijkse vak van de vakschilder te maken. De vakschilder maakt immers iedere dag huizen en andere gebouwen mooier en kleurrijker. Door het aanbrengen van kleur wordt alles toch leefbaarder en gezellig? Van ons mag de schilder trots zijn op dat vakmanschap en het mensenwerk wat daarbij komt kijken!

Wat zit er in het pakket dat jullie ontvangen hebben in de vestiging?

Wij hebben een heel pakket samengesteld met Het Sikkens Doeboek ‘Er was eens kleur’ met allemaal leuke opdrachten en enkele kleurplaten voor iedereen van kleuter tot volwassenen. Daarbij krijgen de schilders als ze langs onze Sikkens Centers komen ook nog een aardigheidje met wat lekkers.

Alles is ook digitaal te vinden en te downloaden op www.sikkenscenter.nl/ontdekkleur. Daar vind je ook nog eens extra Het Sikkens Informatieboek ‘Er was eens kleur’ met uitleg over kleur.

Blij dat wij dit project samen met AVM Moment Design weer in zeer korte tijd hebben weten te realiseren.